Wolters Kluwer Sverige lanserar en ny tjänst för skatteinformation

- Produktnytt

I nästan 30 år har Wolters Kluwer, Tax & Accounting Sweden, presenterat skattenyheter i nyhetstjänsten Skatteinformation. Nu lanserar man en ny, modern och lättanvänd skatteinformationstjänst med det senaste inom lagstiftning och juridisk utveckling.

Den nya tjänsten Skatteinformation är ett effektivt verktyg för skattejurister, skatteexperter, skatterådgivare, redovisningskonsulter och revisorer för att hjälpa sina kunder att fatta rätt beslut i skattefrågor. Lösningen innehåller allt de behöver veta om de senaste skattenyheterna, med analys och kommentar från Wolters Kluwers skatteexperter.

Den nya Skatteinformationen har en helt ny användarupplevelse och stöder rådgivaren i sitt arbete med hjälp av:

  • En avancerad och lättanvänd sökfunktion som hjälper rådgivaren att enkelt hitta värdefull information.
  • En databas över alla artiklar som våra skatteexperter med stor sakkunskap har skrivit sedan 2011 finns i den nya tjänsten då detta material fortfarande används och är uppskattat.
  • Möjlighet att göra en filtrering innan du söker till exempel efter ämneskategori, domstol eller år. Samma filtreringsmöjlighet finns även efter att sökningen är klar om du vill begränsa träfflistan.
  • Tillgång till skattedomar genom Skatterättsnämnden, Högsta förvaltningsdomstolen och ett urval från EU-domstolen för alla användare. Tidigare var detta ett tillval.

En viktig del av en nyhetstjänst är att hålla sig uppdaterad. I den nya lösningen får du löpande utskick från Wolters Kluwer med de senaste nyheterna.

Detta är en intuitiv, modern och lättanvänd nyhetstjänst som ersätter den tidigare. Skatteinformation är dessutom anpassad för företags ekonomiavdelningar samt egenföretagare som vill kvalitetssäkra sitt arbete.

Skatteinformation från Wolters Kluwer