Grundkurs i Koncernprogrammet

Webbkurs (live), 5 maj 2021 kl. 09:00 - 11:30

 

Introduktion i programmet utan egna övningar

 

En grundläggande programkurs i funktionerna i vårt koncernprogram. Vi importerar saldon och upprättar årsredovisningen med Capego Bokslut.
Vi utgår från att du behärskar teorin bakom att upprätta bokslut och koncernbokslut sedan tidigare.

Innehåll

Du får en genomgång där vi följer arbetsgången i programmet hela vägen från import av bokslutssaldon (från Capego Bokslut), elimineringar och justeringar, summering av noter till den färdiga årsredovisningen (i Capego Bokslut). Du kommer således lära dig allt du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång snabbt med programmet. I denna kurs ges ingen möjlighet till att göra egna övningar och vi går inte heller igenom koncernredovisning i teorin.

Tider

09:00 - 11:30 

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers m fl som har vana vid att upprätta koncernbokslut sedan tidigare och nu vill lära sig hur det går till i våra program

Pris

2 950:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.