Grundkurs i Capego Bokslut

Webbkurs (live), 28 maj 2019 kl. 09:00 - 12:00

 

Introduktion i vårat molnbaserade Capego Bokslut utan egna övningar

 

Denna kurs vänder sig till dig som behöver en grundlig genomgång av hur du ska komma igång i Capego Bokslut.

Innehåll

Vi kommer att visa hur du får in data via sie-filer eller från dina filer från våra andra bokslutsprogram Bokslut och Kapell Bokslut.

Fokus kommer att ligga på att du ska få programmets bästa arbetsgång och få kännedom om programmets alla funktioner så att du kan arbeta effektivt.

Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, tittar på anläggningsregistret och analysdelen. Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt.

Övriga finesser, inställningar och snabbkommandon i programmet som är bra att känna till går vi också igenom.

Efter kursen ska du känna att du kan komma igång i Capego Bokslut och utan problem börja göra ett bokslut direkt efter kursen.

Tider

09:00 - 12:00

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare arbetat med vårt molnbaserade program Capego Bokslut och vill ha en introduktion. Du ska dock kunna upprätta ett bokslut. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Pris

2 950:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.