Grundkurs i Bokslutsprogrammet

Webbkurs (live), 8 februari 2019 kl. 09:00 - 12:00

 

Introduktion i bokslutsprogrammet utan egna övningar

 

En grundläggande programkurs för dig som har vana av att upprätta bokslut sedan tidigare, men aldrig har gjort det i vårt program. Du kanske har arbetat i något annat program eller i Word och Excel. Vi arbetar i programmet Bokslut från Wolters Kluwer (ej Capego Bokslut).

Innehåll

Fokus kommer att ligga på att du ska få programmets bästa arbetsgång och få kännedom om programmets alla funktioner så att du kan arbeta effektivt.

Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, tittar på anläggningsregistret och analysdelen. Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt.

Övriga finesser, inställningar och snabbkommandon i programmet som är bra att känna till går vi också igenom.

Du kommer således lära dig allt du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång snabbt med programmet.

Tider

09:00 - 12:00

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Målgrupp

Kursen vänder sig till redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers m fl som har vana vid att upprätta bokslut sedan tidigare.

Pris

2 950:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.