Skattedagar

– alla årets nyheter på en dag – analyserade och kommenterade!

På vår skattedag får du senaste nytt inom företags- och personbeskattning. Våra uppskattade föreläsare analyserar nyheter, förändringar, förslag och beslut avseende både år 2020 och 2021. Du får också råd och tips.
 

Nyheter du inte kan missa. 

Du som jobbar med skatt och deklarationer måste vara uppdaterad med senaste skatteregler och praxis för att kunna göra ditt jobb på ett professionellt sätt. Dessutom behöver du veta hur Skatteverket tolkar reglerna och hur du bör förhålla dig till det.

Efter denna fullspäckade skattedagen ska du känna att du blivit informerad och inspirerad, uppdaterad i ämnet och att du fått våra analyser och kommentarer kring det senaste årets utveckling på skatteområdet, allt på ett pedagogiskt och uppskattat sätt. Vi tipsar om hur du får stöd av Wolters Kluwers Skatteprogram för att jobba mer effektivt.

Du får dessutom med dig bilderna i tryck och en gedigen textdokumentation och tabeller digitalt. Sökbart och där du kan göra dina egna markeringar. En god investering och ett användbart stöd inför framtiden. Unna dig en dag fylld av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring ämnet.

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare. 

Goda vitsord från nöjda deltagare >>
 

Live-streamade skattedagar! Var med interaktivt från hemmaplan.

Har du svårt att hitta tiden att åka iväg på kurs? 
Ingen fara, 4 + 16 december 2020 samt 22 januari och 3 februari 2021, livestreamar vi Skattedagarna i Göteborg och Stockholm. 
Då har du möjlighet att vara med på en direktsänd skattedag som du följer på din egen dator och kan sitta var du vill. Du kan även ställa skriftliga frågor i en chatt under hela dagen. 


Läs mer och boka din streamade skattedag här >>

 

Preliminärt program

09.00-09.30   Kaffe och registrering
09.30-10.40   Tjänst och kapital
10.40-11.00   Frukt och juice
11.00-12.00   Fåmansföretag
12.00-13.00   Lunch
13.00-14.30   Näringsverksamhet
14.40-15.00   Kaffe och kaka
15.00-16.00   Mervärdesskatt

Skattedagen ger 5,5 utbildningstimmar Skatt


Håll dig uppdaterad om aktuellt kursutbud

Vi försöker hela tiden förbättra skattedagarna och kan därför kontinuerligt komma att uppdatera vårt koncept.  
Bokar du en kurs har vi generösa avbokningsregler satta till 2 veckor innan genomförandedag. Läs mer här >>


Håll dig ajour om vårt aktuella kursutbud, som p g a rådande situation kan förändras utifrån myndigheters rekommendationer.

 • Preliminärt innehåll

  Vi sätter det slutliga innehållet på skattedagen i så nära anslutning till själva genomförandet som möjligt, för att skattedagen ska vara fullt uppdaterad för dig. Viktiga nyheter under själva turnén lyfter vi självklart in också.

 • Våra föreläsare

  Med våra skatteexperter får du ta del av analyser av de senaste skattenyheterna. Allt du behöver veta för att under kommande säsong kunna ge dina kunder de bästa skatteråden och företagen den bästa planeringen.

 • Företagsspecifika skattedagar

  Är ni flera personer från samma företag eller från samma nätverk som vill gå på skattedag? Är ni intresserade av specifika ämnen och ointresserade av andra? Vill ni kombinera er konferens med en skatteföreläsning?

 • coma image

  Skattedagen har innehållsrikt material och det är väldigt bra samspel mellan föreläsarna. Lätt att lyssna på och lätt ta till sig informationen.

  Jenny Eriksson,Konfjord AB, Uddevalla

 • coma image

  Skattedagen ger mig nyttig info om nyheter framförda av kunniga och väl förberedda kursledare.

  Kenneth Nilsson,Calmar Ekonomiservice HB, Kalmar