Alla årets nyheter på en dag - klimatsmart och coronasäkert!

Säsongens skattedagar livesänds digitalt

Märkliga tider kräver kreativa lösningar. På grund av omständigheterna som råder till följd av covid-19 har vi beslutat att samtliga av säsongens skattedagar flyttar ut på nätet och livesänds digitalt. Vår allra främsta prioritet är att ta ansvar för alla deltagares och medarbetares hälsa och säkerhet.
 

Som alltid kommer alla årets skattenyheter att presenteras, analyseras och kommenteras av våra uppskattade föreläsare under en inspirerande och lärorik dag. 

Säsongens digitala skattedagar livestreamas och du får dem direkt hem till dig sända från vår egen studio i Amerikaskjulet i Göteborg. Det är både coronasäkert och klimatsmart och du är med via telefon, surfplatta eller dator. I vår chattfunktion kan du interagera med och ställa frågor till föreläsarna live. I pauserna kan vi även utlova underhållning av hög kvalité. Oavsett var i landet du bor kan du vara med på ett bekvämt och tryggt sätt och med flera tillfällen att välja på.

Vi kommer att streama skattedagen via Teams. I god tid innan får du en länk till vår portal med tillgång till kursmaterial och ett par dagar innan start får du även din personliga länk till själva skattedagen.
 

Nyheter du inte kan missa. 

Du som jobbar med skatt och deklarationer måste vara uppdaterad med senaste skatteregler och praxis för att kunna göra ditt jobb på ett professionellt sätt. Dessutom behöver du veta hur Skatteverket tolkar reglerna och hur du bör förhålla dig till det.

Efter denna fullspäckade skattedagen ska du känna att du blivit informerad och inspirerad, uppdaterad i ämnet och att du fått våra analyser och kommentarer kring det senaste årets utveckling på skatteområdet, allt på ett pedagogiskt och uppskattat sätt. Vi tipsar om hur du får stöd av Wolters Kluwers Skatteprogram för att jobba mer effektivt.

Du får dessutom bilderna, en gedigen textdokumentation och tabeller digitalt där du kan göra dina egna markeringar. En god investering och ett användbart stöd inför framtiden. Unna dig en dag fylld av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring ämnet.

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare. 

"Det ryktas att er skattedag var helt outstanding, en av våra konsulter har gått. Hon är superimpad av både utbildningen, paus-gitarren, innehållet, alla hänvisningar till lagtext mm.", säger Maria Hallén, LOTS Ekonomi AB.

Fler goda vitsord från nöjda deltagare >>
 

Preliminärt program

09.30 -10.20   Företagsbeskattning
                       Musikpaus
10.30 -11.10   Företagsbeskattning
                       Musikpaus
11.20 -12.00   Mervärdesskatt 
                       Lunch
13.00 -13.40   Coronarelaterade frågor
                       Musikpaus
13.50 -14.30   Coronarelaterade frågor och personbeskattning
                       Musikpaus
14.40 - 15.20  Personbeskattning
                       Quizpaus
15.25 -16.00   Personbeskattning

Skattedagen ger 5,5 utbildningstimmar Skatt


Håll dig uppdaterad om aktuellt kursutbud

Vi följer hela tiden med i vad som händer vad gäller regler och restriktioner från Folkhälsomyndigheten och tar det säkra före det osäkra. Vi har därför tagit beslut om att samtliga säsongens skattedagar sänds livestreamade, direkt hem i din dator.

Bokar du en kurs har vi generösa avbokningsregler satta till 2 veckor innan genomförandedag. Läs mer här >>

 

Föreläsare skattedagarna >>

Läs mer om våra mycket uppskattade föreläsare.