Seminarier

Våra seminarier är djupare utbildningar inom ett specifikt område, med siktet inställt på att ge dig fördjupade kunskaper som du har praktisk nytta av i ditt dagliga arbete. Här finns djupgående analyser av särskilt intressanta områden inom skatt och ekonomi. 

Seminarier
  • Kontrollbalansräkning, webbkurs 3 tim

    Undvik personligt betalningsansvar vid kapitalbrist.  Vilka konsekvenser får det för styrelsens ledamöter och andra funktionärer vid brist i aktiebolagets eget kapital, om regelverken kring kontrollbalansräkning enligt ABL inte har följts? Det gäller att göra rätt saker i rätt tid för att undvika ett personligt betalningsansvar.

  • The world’s most inspiring accountants, kostnadsfritt webbinarium 1,5 tim

    Möt Steve Pipe! En av föreläsarna på förra årets event "Move On". För första gången i Skandinavien bjuder vi in till ett helt kostnadsfritt, exklusivt live-webbinarium med Steve som avslöjar varför en engagerad och inspirerande revisor är nyckeln till en bättre framtid, och till en bättre värld. Han visar också exakt vad du behöver göra för att detta ska bli verklighet.

  • Månadens skattetips - kostnadsfria seminarium via webben

    Första torsdagen i varje månad kommer vi att erbjuda möjligheten att delta i ett 30 minuter långt intressant webbinarium på ett specifikt tema. I slutet ges även tillfälle att ställa frågor.