Bokslutskurser - boka din bokslutskurs idag

Med våra bokslutskurser får du lära dig programmens funktioner och finesser så att du kan upprätta ett bokslut snabbare än någonsin.

Vi har två olika bokslutsprogram; Bokslut – vårt gedigna omfattande och traditionella program och Capego Bokslut – vårt moderna molnbaserade program med smarta funktioner. Koncernprogrammet har koppling till båda varianterna.

Helt ny i att göra bokslut, helt ny i programmet eller bara ivrig att lära dig ännu djupare? Vi har kurser för alla. Vi erbjuder både livewebb- och klassrumsutbildningar.
 

  • Kurser i Bokslut (ej Capego Bokslut)

    Lär dig använda vårt gedigna och traditionella bokslutsprogram. Få insyn i alla funktioner och finesser.

  • Kurser i Capego Bokslut

    I vårt moderna molnbaserade program Capego gör du bokslut lätt som en plätt. Lär dig allt om hur du kommer igång och hur du hittar till de smarta funktionerna.

  • Kurser i Koncernprogrammet

    Koncernprogrammet är ett enda program men säljs på två olika sätt - integrerat i molnbaserade Capego Bokslut eller som fristående program att användas med vårt traditionella installerade Bokslutsprogram. På kursen lär vi dig allt om hur du får ihop din koncernredovisning oavsett vilken variant du har. Dock utgår vi från hur det fungerar ihop med Capego Bokslut vad gäller import av saldon och upprättande av årsredovisningen.