Skattedagar

Att vara fullständigt uppdaterad är en grundförutsättning för alla som arbetar med skatter. Därför låter vi våra uppskattade föreläsare informera och inspirera dig i ämnet under en fullspäckad heldag.

På en skattedag får du senaste nytt inom företags- och personbeskattning. Under en fullmatad dag analyserar vi nyheter, förändringar, förslag och beslut avseende både år 2018 och 2019. Du får också råd och tips.

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare.

Du får dessutom med dig praktisk dokumentation som kommer vara en god investering och ett användbart stöd inför framtiden. Unna dig en dag fylld av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring ämnet. Självklart ingår god mat i en trevlig miljö.

NYHET - Skattedag, halvdag
För dig som är delägare i ett fåmansföretag eller har kunder som är fåmansföretagare finns nu en möjlighet att under en halvdag fördjupa dig i frågor som berör just dessa personer. De så kallade 3:12-reglerna är komplexa och det finns dessutom flera angränsande regelverk som är viktiga att vara insatt i för den här gruppen. Vi tittar både på nyheter och rättsfall på området, samt fördjupar oss i kringliggande frågeställningar, både för delägarna och för företaget.

  • coma image

    Alltid professionella föreläsare som är lätta att lyssna på med bra kursmaterial.

    Niclas Arnshoff, Uppsala Handelsstål AB

  • coma image

    De "levererar" alltid! Bra innehåll och bra presentation.

    Tomas Kristoffersson, T Kristoffersson Ekonomi AB, Axvall