Wolters Kluwer introducerar finsit i Sverige, Danmark och Norge

- Produktnytt

Wolters Kluwer introducerar finsit, tidigare känt som Företagsplatsen, till kunder i Sverige, Danmark och Norge. Finsit är en användarvänlig plattform som har hjälpt redovisnings- och revisionsbyråer i Sverige att förbättra sitt kunderbjudande sedan 2006.

Finsit automatiserar och digitaliserar rapportering av den ekonomiska situationen till kunder på ett smart och intuitivt sätt, vilket leder till värdefulla affärsinsikter. 

"Hos Wolters Kluwer hjälper vi experter inom skatt, ekonomi och juridik att göra skillnad för sina kunder när det är som viktigast. Finsit hjälper redovisningskonsulten att bli starkare i sin roll, att skapa ett gemensamt språk mellan konsult och kund" säger Katarina Thörnqvist, verkställande direktör, Wolters Kluwer Scandinavia.

Finsit är en molnbaserad plattform för redovisnings- och revisionsbranschen som möjliggör att kundernas ekonomi presenteras i ett format som är lätt att förstå.

”Vi strävar efter att leverera teknologi för den verkliga världen och har utvecklat en säker plattform, skräddarsydd för redovisningsbranschen. Finsit effektiviserar rapporteringsprocessen med en sömlös leverans som hjälper redovisningskonsulter och deras kunder att bättre förstå sitt affärsresultat", säger Johan Degerfeldt, produktägare för finsit.

Wolters Kluwer, Tax & Accounting, Sweden kommer att visa finsit på den årliga mässan ”Ekonomi & Företag”. Mässan äger rum i Kista, Stockholm 25 och 26 september.
 

finsit