Kurser finsit

Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. Med finsit förvandlar du bokföringsdata till snygga och enkla visuella rapporter. En väl beprövad tjänst som använts av redovisningsbyråer i Sverige sedan 2006.

finsit
 • Kom igång med finsit
  (f.d.Företagsplatsen),
  webbkurs 1,5 tim

  Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. Att kunna förklara så att de förstår. Ett verktyg som också digitaliserar och förenklar kommunikationen mellan dig och dina kunder. På denna kurs lär vi dig hur du snabbt kommer igång och kan använda tjänsten effektivt i din vardag. Kursen vänder sig till dig som är konsult och ny användare av finsit.

 • Lär dig bygga skräddarsydda rapporter i finsit, webbkurs 1,5 tim

  Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. På denna kurs lär vi dig hur du bygger dina egna sk Skräddarsydda rapporter i finsit.

 • Periodrapportering i finsit,
  webbkurs 1 tim

  Denna kurs vänder sig till dig som ska övergå från den gamla rapporteringsfunktionen i finsit, till den nya säkrare och bättre funktionen ”Periodrapporter”. Under utbildningstillfället går vi igenom hur du skapar en periodrapport samt skillnader och fördelar mot den gamla rapporteringsfunktionen Periodavisering/lightmejl.