Jobba hos oss

På Wolters Kluwer arbetar vi efter våra fyra kärnvärden, Win as a team, Make it better, Customer Focus och Aim High and deliver.


Som anställd på Wolters Kluwer är du främst för de främsta. Det betyder att du vet ditt värde, att våra kunder vet ditt värde, att företaget vet ditt värde och att du har anledning att vara stolt. Här arbetar vi i team och stödjer varandra för att leverera tjänster med hög kvalitet och stort engagemang till våra kunder. Vi har ett öppet och positivt klimat med god stämning och resultatet från våra medarbetarundersökningar visar på att vi har mycket nöjda medarbetare som trivs väldigt bra med sina arbetsuppgifter.


Wolters Kluwer vill vara en organisation som gör det möjligt för medarbetarna att prestera bra och utvecklas, en organisation där anställda vet vad som förväntas av dem och där bra prestationer blir uppskattade och belönade. 

Att jobba hos oss

Sofia Littenheim

Sofia Littenheim, HR Manager Scandinavia

Vi har kollektivavtal och våra medarbetare erbjuds förmåner såsom tjänstepension, friskvårdsbidrag, lunchsubvention, ekologisk frukt, flextid, föräldralön, företagshälsovård m m. Under sommaren har vi sommartid och slutar då tidigare på eftermiddagen. Alla har också fem extra lediga dagar om året utöver semester och därutöver även fyra dagars arbetstidsförkortning.

Vi har ett öppet och positivt klimat med god stämning och resultatet från våra medarbetarundersökningar visar på att vi har mycket nöjda medarbetare på företaget som trivs väldigt bra med sina arbetsuppgifter.

Wolters Kluwer vill vara en organisation som gör det möjligt för medarbetarna att prestera bra och utvecklas. En organisation där anställda vet vad som förväntas av dem och där bra prestationer blir uppskattade och belönade. Vi har en strukturerad process för att sätta mål på medarbetare som följs upp kontinuerligt i personliga möten under året.

I Stockholm sitter vi i moderna och fräscha lokaler på Warfvinges väg 39. I Göteborg håller vi till i anrika Amerikaskjulet vid södra älvstranden i lokaler med fantastisk utsikt.