Föreläsare skattedagar

Vi välkomnar dig till Skattedagar med Wolters Kluwer!

Ta del av våra analyser av de senaste skattenyheterna. Allt du behöver veta för att under kommande säsong kunna ge dina kunder de bästa skatteråden och företagen den bästa planeringen. Du får dessutom möta våra uppskattade föreläsare tillsammans med kollegor i trevlig miljö och med god förtäring.

 • Irini Kallides

  Skattejurist som arbetar med vår skatteinformation. Irini är även ansvarig för våra skattedagar och skatteseminarier och är med och föreläser. 

 • Alexandra Wallerius

  Skattejurist och produktansvarig för vår Skatteinformation och arbetar också med utbildningar. Alexandra är ett välkänt ansikte på våra skattedagar och seminarier.

 • Jan-Erik Persson

  Skattejurist som arbetar med vår skatteinformation. Jan-Erik föreläser på våra skattedagar och andra utbildningar runt om i landet.

 • Cecilia Thore

  Jurist som sedan september 2019 arbetar med vår skatteinformation. Cecilia kommer även vara med och föreläsa på våra skattedagar, seminarier och utbildningar.

 • Patrik Hild

  Jurist som påbörjade sin karriär i mitten av 90-talet med notarietjänstgöring på domstol. Driver sedan drygt tre år preTAX tillsammans med en kollega. Bolaget har idag 6 anställda och lämnar rådgivning inom alla skatteslag.