The world’s most inspiring accountants

Webbkurs (live), 7 maj 2019 kl. 10:00 - 11:30

Möt Steve Pipe! En av föreläsarna på förra årets event "Move On". För första gången i Skandinavien bjuder vi in till ett helt kostnadsfritt, exklusivt livewebbinarium med Steve som avslöjar varför en engagerad och inspirerande revisor är nyckeln till en bättre framtid, och till en bättre värld. Han visar också exakt vad du behöver göra för att detta ska bli verklighet. 

Webbinariet hålls på engelska. 

Innehåll

Steve berättar och ger tips från ”verkliga livet”, baserad på de forskningsresultat som gjorts och som han skrivit om i sin hyllade bok "The world’s most inspiring accountants". Denna bok får du gratis efter webbinariet.   

Steve ger dig ett komplett steg-för-steg-system till att kunna förändra din byrå och dina medarbetare till att bli mer framgångsrika, mer lönsamma och mer välmående. 

Efter att du deltagit i webbinariet kommer du att kunna:

1 – Engagera och inspirera andra genom att dela forskningsresultaten med dem 

2 – Använda forskningsresultaten till att förbättra resultat, status och effektivitet på din byrå 

3 – Få fler nya kunder och hjälpa dem att få en bättre arbetssituation

Om föreläsaren - Steve Pipe

Steve har tidigare valts till ”Årets brittiska entreprenör” och är känd som en av världens högst rankade revisorer, genom att ha fler rekommendationer på LinkedIn (över 500) än någon annan revisor. 

Förutom att vara en otroligt stolt auktoriserad revisor, är han också en dynamisk talare, banbrytande forskare, bästsäljande författare och grundare av ”Accountants Changing the World” och till ”Get and Give A Million”- rörelsen. 

Och hans böcker, bland annat "The world’s most inspiring accountants", har beskrivits som "mästerverk", "banbrytande" och "absolut nödvändig".

Läs mer om Steve Pipe här >>

Tider

10.00 - 11.30

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Pris

Kostnadsfritt

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.