Skattedag, Stockholm

Stockholm, 15 januari 2020 kl. 09:30 - 16:00

Vår förhoppning är att under januari månad kunna genomföra några fysiska kurser på våra mest besökta orter såsom denna.

På grund av omständigheterna som råder till följd av covid-19 har vi i övrigt beslutat att de flesta av säsongens skattedagar flyttar ut på nätet och livesänds digitalt. Vår allra främsta prioritet är att ta ansvar för alla deltagares och medarbetares hälsa och säkerhet.


Som alltid kommer alla årets skattenyheter att presenteras, analyseras och kommenteras av våra uppskattade föreläsare under en inspirerande och lärorik dag. Unna dig en dag fylld av kvalitetssäkrade analyser, kommentarer och tankeväckande diskussioner kring ämnet.

Du får med dig bilderna i tryck och en gedigen textdokumentation och tabeller digitalt. Sökbart och där du kan göra dina egna markeringar. En god investering och ett användbart stöd inför framtiden.

Innehåll

På vår skattedag får du senaste nytt inom företags- och personbeskattning. Våra uppskattade föreläsare analyserar nyheter, förändringar, förslag och beslut avseende både år 2020 och 2021. Du får också råd och tips.

Sammantaget är detta viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare.

Preliminärt program

09.00-09.30   Kaffe och registrering

09.30-10.40   Personbeskattning

10.40-11.00   Frukt och juice

11.00-12.00   Personbeskattning forts.

12.00-13.00   Lunch

13.00-14.40   Näringsverksamhet

14.40-15.00   Kaffe och kaka

15.00-16.00   Mervärdesskatt

Övrigt

Skattedagen ger 5,5 utbildningstimmar Skatt

Pris

3 300:- exkl. moms

I priset ingår lunch och bilddokumentation samt digital textdokumentation.

Rabatter

Är ni flera från samma företag som vill gå?

Då går ni 4 men betalar endast för 3. Det gäller på ordinarie pris 3 490:-

Vi följer hela tiden med i vad som händer vad gäller regler och restriktioner från Folkhälsomyndigheten och tar det säkra före det osäkra. Vi kan därför kontinuerligt komma att uppdatera vårt koncept.  Bokar du en kurs har vi generösa avbokningsregler satta till 2 veckor innan genomförandedag. Läs mer här >>


Adress

World Trade Center, Klarabergsviadukten 70, 107 24 Stockholm
Vägbeskrivning

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.