Månadens skattetips - Vouchrar – Känner du till de nya reglerna?

Webbkurs (live), 7 februari 2019 kl. 10:00 - 10:30

Innehåll

Från 1 januari 2019 finns nya regler för hur olika värdebevis ska hanteras momsmässigt. Det gäller till exempel presentkort, lunchkuponger och kontantkort för telefoni. När ska moms tas ut vid transaktioner med dessa vouchrar? Vad är skillnaden på enfunktionsvoucher och flerfunktionsvoucher?

 

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Pris

Kostnadsfritt

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.