Månadens skattetips - Personalaktiviteter – Vad gäller skattemässigt?

Webbinarium, 4 juni 2020 kl. 10:00 - 10:30

Innehåll

Gör rätt när kick-offen eller konferensresan planeras!

För att få fullt avdrag för kostnaderna och inte riskera att personalen förmånsbeskattas finns det ett antal punkter att tänka på. Under webbinariet går Jan-Erik Persson igenom vikten av att ha ett konferensprogram, att arbeta viss tid per dag och att föra mötesanteckningar. Med sunt förnuft kommer man långt och minskar risken för att kostnaderna inte ska vara avdragsgilla. 

Under den pågående coronapandemin är sannolikt de flesta personalfester och konferensresor inställda eller framflyttade. Vi har ändå valt att genomföra webbinariet då många redan har anmält sig och förhoppningsvis blir reglerna aktuella att tillämpa snart igen.

 

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

 

 

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.