Månadens skattetips fördjupning - Tips vid ombildning av Enskild firma till Aktiebolag

Webbkurs (live), 12 september 2019 kl. 10:00 - 11:30

Att gå från enskild firma till aktiebolag kan verka som ett stort steg, men det behöver det inte vara. På detta webbinarium går Alexandra Wallerius igenom vad du behöver tänka på skattemässigt. Du får tips och även varningar för de fällor som finns.

Innehåll

  • Skattemässig jämförelse enskild firma(aktiebolag)

  • Skäl att ombilda till aktiebolag

  • Undvik uttagsbeskattning

  • Flytta över periodiseringsfonder och medel på expansionsfond till aktiebolaget

  • Hur hanteras fastigheter

Tider

10:00 - 11:30 inklusive frågestund

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Målgrupp

Denna kurs vänder sig till dig som har grundläggande kunskaper om skattereglerna för enskilda näringsidkare och aktiebolag.

Övrigt

Utbildningstimmar:
1 timma

Pris

1 950:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.