Månadens skattetips fördjupning - Skatteplanering för fåmansföretagare

Webbkurs (live), 10 oktober 2019 kl. 10:00 - 11:30

Maximera din lön!

Inför årsskiftet behöver varje företagare räkna fram hur stor lön man måste ta ut för att uppfylla löneuttagskravet för att kunna maximera sitt gränsbelopp. Vad kostar det att plocka ut utdelning respektive lön och andra förmåner ur fåmansföretaget? Irini Kallides guidar dig genom reglerna. 

Innehåll

I fördjupningsdelen tittar vi mer på relevanta förmåner från eget bolag och hur man räknar om exempelvis en bilförmån till kontant lön för att kunna räkna med den i löneunderlaget. Vi diskuterar även bästa tidpunkten för ombildning från enskild firma till aktiebolag samt bästa tiden för ombildning från oäkta till äkta koncern, alltså hur en intern aktieöverlåtelse påverkar löneunderlaget.

Tider

10:00 - 11:30 inklusive frågestund

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Övrigt

Utbildningstimmar:
1 timma

Pris

1 250:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.