Månadens skattefördjupning - Viktigt för dig som jobbar med enskilda näringsidkare

Webbkurs (live), 3 september 2020 kl. 10:00 - 11:00

Innehåll

Under webbinariet tar vi upp de ständigt aktuella frågorna kring räntefördelning, expansionsfond och periodiseringsfonder.

I samband med detta visar vi funktioner i skatteprogrammet som bland annat hjälper dig att planera med dessa verktyg. Vi tipsar även om annat som är viktigt att tänka på skattemässigt, exempelvis avdrag för pensionssparande och hur du hanterar underskott vid uppstart och avslutning av verksamheten. Självklart tar vi också upp nyheter och intressanta rättsfall.

Tider

10:00 - 11:00 + 10-15 min frågestund

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.


Övrigt

Utbildningstimmar:
timma

Pris

1 490:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.