Lär dig bygga skräddarsydda rapporter i finsit

Webbkurs (live), 25 februari 2021 kl. 13:00 - 14:30

Finsit är ett ovärderligt verktyg för dig som konsult att vara en bättre rådgivare för dina kunder. Funktionen Skräddarsydda rapporter i finsit ger dig en möjlighet att skapa specialrapporter. Rapporter som t ex inte ser ut som en klassisk resultaträkning eller en rapport som är speciell i sin utformning och anpassad efter företagets specifika behov. På denna kurs lär vi dig hur du bygger dina egna sk Skräddarsydda rapporter i finsit.

Innehåll

  • Hur kompletterar jag min befintliga RR-rapport?

  • Vilka typer av kolumner kan jag skapa och vad innebär kolumn- och inställningsval? Vad innebär de olika kolumnerna Period, Ackumulerad, Avskiljare, Avvikelse, Ingående- och Utgående balans, Procentsats och Rullande period?

  • Vilka typer av rader kan jag skapa och vad innebär olika rad- och inställningsval? Hur skapar jag en formel, hur lägger jag till ett nyckeltal, hur hämtar jag kontosaldon etc etc?

  • Hur kan jag presentera utfall på olika kostnadsställen och projekt?

  • Hur kan jag presentera utfall jämfört med budget?

  • Hur kan jag exportera och importera en rapportmall som jag har byggt och som jag vill använda i ett annat företag?

  • Vilka visningsalternativ finns för att ta del av rapporten jag har byggt?


Efter genomgången kurs ska du kunna skapa dina egna skräddarsydda rapporter och redigera dina RR och BR-rapporter.

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.


Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är konsult och van användare av finsit, men som vill lära dig mer om hur du kan bygga egna rapporter i finsit.


Pris

995:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.