Kom igång i Capego Bokslut inkl. Capego Skatt

Webbkurs (live), 24 september 2019 kl. 09:00 - 10:30

Denna kurs vänder sig till dig som behöver en grundlig genomgång av hur du ska komma igång i Capego Bokslut. Du gör inga egna uppgifter i programmet under kursens gång. 

Innehåll

Fokus ligger på hur du kommer igång med att arbeta i systemet.

  • Vi visar hur du lägger upp handläggare, och hur du skapar en ny klient.
  • Vi kommer att visa hur du får in data via sie-filer eller från dina filer från våra andra bokslutsprogram Bokslut och Kapell Bokslut.
  • Vi går igenom Bokslutsdelen av Capego Bokslut.
  • Vi går igenom bilagor och huvudspecifikationer, tittar på anläggningsregistret och analysdelen, och avslutar med en överföring till Capego Skatt där vi visar övergripande hur det ser ut när du för över uppgifter. Vi kommer alltså inte att arbeta i Capego Skatt i denna kurs. 

Tider

09:00 - 10:30

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som inte tidigare arbetat med vårt molnbaserade program Capego Bokslut och vill ha en introduktion. Du ska dock kunna upprätta ett bokslut. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Pris

695:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.