Grundkurs i Capego Bokslut med teori

Webbkurs (live), 28 januari 2021 kl. 09:00 - 29 januari 2021 kl. 16:00


Grundläggande teori varvas med övningar och introduktion i vårat molnbaserade program

 

En grundläggande bokslutskurs för dig som i dag arbetar med löpande bokföring och vill lära dig upprätta bokslut och årsredovisning i ett mindre aktiebolag (K2).

Innehåll

Vi arbetar praktiskt med ett övningsföretag som vi följer hela vägen från import av redovisningssaldon i redovisningsprogrammet till den färdiga årsredovisningen.

Du kommer således lära dig både de teoretiska grunderna i bokslut och grunderna i hur du arbetar effektivt med vårt molnbaserade program.

Tider

09.00 - 16.00

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen samt dokumentation bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är van vid att arbeta med löpande redovisning, men som tidigare inte upprättat bokslut. 

Övrigt

Utbildningstimmar:
12
 timmar 

Pris

8 000:- exkl. moms

I priset ingår kursavgift och kursdokumentation.

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.