Grundkurs i Bokslutsprogrammet med teori

Malmö, 25 november 2020 kl. 09:00 - 26 november 2020 kl. 16:00

Introduktion i programmet varvas med grundläggande teori och praktiska övningar.


En grundläggande bokslutskurs för dig som i dag arbetar med löpande bokföring och vill lära dig upprätta bokslut och årsredovisning i ett mindre aktiebolag (K2). Vi arbetar i programmet Bokslut från Wolters Kluwer (ej Capego Bokslut).Innehåll

Vi arbetar praktiskt med ett övningsföretag som vi följer hela vägen från import av redovisningssaldon i redovisningsprogrammet till den färdiga årsredovisningen. Du kommer således lära dig både grunderna i bokslutsteknik och grunderna i hur du arbetar effektivt med vårt program.

Tider

09.00 - 16.00

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen samt dokumentation bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.  

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är van vid att arbeta med löpande redovisning, men som tidigare inte upprättat bokslut. 

Övrigt

Utbildningstimmar:
12
 timmar 

Pris

9 000:- exkl. moms

I priset ingår kursavgift och kursdokumentation.

Adress

Lexicon AB, Södergatan 24, 211 39 Malmö
Vägbeskrivning

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.