Grundkurs i Bokslutsprogrammet

Göteborg, 12 november 2019 kl. 09:00 - 16:30


Introduktion i programmet med egna övningar.

En grundläggande programkurs för dig som har vana av att upprätta bokslut sedan tidigare, men aldrig har gjort det i vårt program. Du kanske har arbetat i något annat program eller i Word och Excel. Vi arbetar i programmet Bokslut från Wolters Kluwer (ej Capego Bokslut).

Innehåll

Vi arbetar praktiskt med ett övningsföretag hela dagen och lär dig upprätta bokslut och årsredovisning i ett mindre aktiebolag (K2). Vi följer arbetsgången i programmet hela vägen från import av redovisningssaldon till den färdiga årsredovisningen. Du kommer således lära dig allt du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång snabbt med programmet.

Tider

09:00-09:30  Registrering samt kaffe och fralla

09:30-16:30  Utbildning med avbrott för lunch ca 12:00-13:00.

Kursen hålls i en datasal och du behöver därför inte ha med någon egen dator. 

Målgrupp

Kursen vänder sig till redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers m fl som har vana vid att upprätta bokslut sedan tidigare.

Övrigt

Som förmånskund hos oss får du 10% rabatt på ordinarie pris på alla programkurser (ej webbkurser).

Utbildningstimmar:
6 timmar (FAR)

Pris

5 800:- exkl. moms

I priset ingår kursavgift, lunch, pausförtäring och kursdokumentation.

Adress

Lexicon Göteborg, Stora Badhusgatan 18-20, 411 21 Göteborg
Vägbeskrivning

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.