Grundkurs Capego Skatt (endast för Grant Thornton)

Webbkurs (live), 1 oktober 2020 kl. 10:00 - 11:00

Denna kurs är endast för personal som arbetar på Grant Thornton!
Kursen vänder sig till dig på Grant Thornton som behöver en grundläggande genomgång av hur Capego Skatt fungerar.

Innehåll

En grundläggande visning av flödet mellan Capego Bokslut och Skatt samt genomgång av funktionerna och arbetsflödet som för närvarande finns i Capego Skatt.

Tider

10.00 - 11.00

Förberedelse innan kursen

Du bör ha tittat på filmen "Capego Skatt - Kom igång för Grant Thornton" före kursen. Länken till filmen får du internt hos Grant Thornton.
Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta var du vill och kursledaren kommer till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsen som du får via mail några dagar före kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som redan är väl bekant med Capego Bokslut och nu också ska börja arbeta med Capego Skatt. Du bör ha tittat på filmen Kom igång med Capego Skatt som en förberedelse inför denna kurs.

Pris

Kostnadsfritt

Centralt upphandlat pris

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.