Fördjupning i Capego Årsredovisning och Periodavstämning - endast för LR Revision

Webbkurs (live), 11 september 2020 kl. 08:30 - 11:00

I den här kursen får du lära dig om hur du arbetar med årsredovisningen och periodboksluten i Capego Bokslut.

 
Väl avstämda och dokumenterade periodbokslut kommer att förenkla och spara mycket tid för dig vid årsbokslutets upprättade.
Denna fördjupande kurs vänder sig till dig som arbetat ett tag i programmet och vill lära dig mer om hur du använder och arbetar med årsredovisningen och periodavstämningar.


Innehåll

Årsredovisningen: Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt.

Periodavstämning: På denna kurs visar vi hur du aktiverar periodbokslut på klientkortet och hur du konverterar uppgifter mellan olika perioder. Vi visar också hur du importerar uppgifter från redovisningen och hur du hanterar bokslutsverifikat från tidigare periodbokslut.

Du får lära dig och se exempel på hur bilagor hanteras i ett periodbokslut och hur du kan göra analyser av resultaträkningen. Vi pratar även om vilken dokumentation som rekommenderas i ett periodbokslut.

En genomgång av modulen Skatter och avgifter visar hur du kan göra avstämningar av moms och sociala avgifter månad för månad.


Tider

08.30 - 11.00

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ny användare av Capego Bokslut, men som har grundkunskap om programmet. Vi går inte igenom grundinställningar i denna kurs.


Pris

1 390:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.