Fördjupning i Capego Årsredovisning

Webbkurs (live), 21 april 2021 kl. 09:00 - 10:00

I den här kursen får du lära dig om hur du arbetar med årsredovisningen i Capego Bokslut. 

Innehåll


Vi visar hur du smidigast lägger in uppgifter, redigerar och hanterar de olika momenten vid upprättandet av årshandlingen för att du ska kunna upprätta en komplett årsredovisning på bästa sätt.

Tider

09:00 - 10:00 inklusive frågestund

Förberedelse innan kursen

Kursen genomförs som en livesänd lärarledd distanskurs. Det innebär att du kan sitta hemma och kursledaren kommer istället hem till dig via webben.

Inloggningsuppgifter till kursen bifogas i påminnelsebekräftelsen några dagar innan kursstart.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ny användare av Capego Bokslut, men som har grundkunskap om programmet. Vi går inte igenom grundinställningar i denna kurs. Redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers med flera.

Pris

695:- exkl. moms

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.