Digitalisera din byrå med Företagsplatsen

Webbinarium, 26 juni 2019 kl. 11:00 - 11:40

Innehåll

Vi visar hur enkelt det är att höja din byrås image, driva er digitalisering och öka er kundnöjdhet med hjälp av Företagsplatsen. Genom ett användarvänligt gränssnitt kan alla på byrån skapa proffsiga månadsrapporter och din kund har när som helst tillgång till hela sin ekonomi på ett lättförståeligt grafiskt sätt.

Företagsplatsen innehåller också ett praktiskt dokumentarkiv, rapporteringsmallar för olika branscher, 160 nyckeltal att välja på och möjlighet att skapa skräddarsydda rapporter baserat på bokföringsdata. 

Jonas har hjälpt många byråer att komma igång med Företagsplatsen och förklarar på vilket sätt Företagsplatsen kan stärka just din byrå.  

Förberedelse innan kursen

För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.