Demo av Capego Bokslut och/eller Capego Koncern (kostnadsfritt)

Webbinarium, 22 april 2021 kl. 09:00 - 11:00

Innehåll

Är du nyfiken på att få se hur Capego Bokslut och/eller Capego Koncern fungerar?
På denna visning får du en demo av programmen och kan efter visningen ställa frågor direkt i chatten. Du loggar in enkelt via en länk du får efter din anmälan och väljer sedan själv när i visningen du vill logga in och ur.

09.00-9.30 ca Visning av Capego Bokslut

09:30-10:00 Möjlighet att ställa frågor om Capego Bokslut i chatten

10:00-10:30 Visning av Capego Koncern

10.30-11:00 Möjlighet att ställa frågor om Capego Koncern i chatten

För att kunna hinna med alla frågor har vi ställt samman de vanligaste här nedan. Hinner du titta igenom den före visningen är det jättebra. Kanske svaret på dina frågor redan finns där.  FAQ >>

Förberedelse innan visningen

Ingen förberedelse behövs. Du får en länk som du loggar in med och väljer själv när under visningen du vill logga in och ur.

Målgrupp

Webbinariet vänder sig till dig som är nyfiken på att se hur Capego Bokslut och Capego Koncern fungerar innan du bestämmer dig för att köpa programmen.

Pris

Kostnadsfritt

Adress

Webbinarium, , Webbinarium

Kursanmälan

Namn Mobilnummer Specialkost eller kommentarer Funktioner
more items
Genom att fylla i detta formulär bekräftar du att du beställt utbildning enligt ovan och godkänner försäljningsvillkoren och samtycker till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att hantera Din beställning, dina ev. aktualitetstimmar och för marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.