COVID-19 - Vi finns här för att hjälpa och stötta

Vi är i en mycket speciell situation med stor osäkerhet, och vi förstår att du är i ett tufft läge med massor av nya uppgifter att lösa. Nu behövs nya arbetssätt för att du ska kunna samarbeta så bra som möjligt med dina kunder på distans. Vi vill hjälpa till så mycket vi kan för att underlätta detta arbete.

Nedan hittar du inspelade webbinarier, informativa artiklar, praktiska hjälpmedel och FAQ som våra skatteexperter svarar på. 

 

Informativa artiklar för företag och arbetsgivare
 

Så stärker du ditt företags likviditet

Så stärker du ditt företags likviditet (Jens Malm, Revideco AB))

Under mina 18 år som revisor och konsult till
ägarledda företag har jag förvånansvärt ofta slagits av hur företag med relativt bra resultat ändå får problem med att betala sina skulder.
Sambandet mellan resultat och ”pengar på kontot” är nämligen inte alltid så starkt som man kan tro
. 
Läs hela artikeln här >>


Större avsättning till periodiseringsfond - tänk på detta!

Större avsättning till periodiseringsfond - tänk på detta! (Alexandra Wallerius)

Ska enskilda näringsidkare utnyttja möjligheten att göra större avsättning till periodiseringsfond?
 Läs hela artikeln här >>


Tillfälligt slopad förmånsbeskattning för parkering och gåvor till anställda

Tillfälligt slopad förmånsbeskattning för parkering och gåvor till anställda (Jan-Erik Persson)

Tillfällig skattefrihet för parkeringsförmån vid arbetsplatsen och skattefria gåvor upp till 1.000 kronor är två nya förslag som regeringen och dess samarbetspartier Liberalerna och Centerpartiet lämnat.
 Läs hela artikeln här >>


Vikten av månadsrapportering och nyckeltal

Vikten av månadsrapportering och nyckeltal 

I osäkra tider är det extra viktigt att följa upp sin verksamhet ofta och noggrant. Det kan därför vara läge att öka uppföljningen av din verksamhet och ta fram månadsrapporter i stället för kvartalsrapporter, eller på annat sätt förbättra informationen om hur din verksamhet går. Till din hjälp finns finsit där du snabbt och enkelt tar fram en månadsrapport. Läs hela artikeln här >>


Ni står inför den viktigaste uppgiften ni någonsin har haft i era liv, och det är på liv och dödNi står inför den viktigaste uppgiften ni någonsin har haft i era liv, och det är på liv och död (Mattias Segerbrand)

Tiderna är ju lite spännande just nu och spänningen stiger från dag till dag, beroende vad som dyker upp i lådan. Ni har hört det förut men ni kommer att höra det om och om igen. För det är precis just nu ni är som allra viktigast, och då menar jag alla ni som idag arbetar nära era kunder med deras ekonomi och rådgivning. Det är nu ni behövs som mest. Läs hela artikeln här >> 

COVID-19 - Vi finns här för att hjälpa och stötta

Webbinarier

Våra experter inom skatt har gett de senaste uppdateringarna via webben. Nedan kan du se inspelningarna från dessa webbinarier. 

Capego

Molnbaserad programvara som är tillgänglig var du än befinner dig. När Windows-installationen väl är gjord är uppkoppling det enda du behöver.

Vill du också testa ett smartare sätt att göra bokslut? Gå då in på Capego-sidan och fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du ett e-postmeddelande med länk och inloggningsuppgifter till demoversionen där du kan göra bokslut på ett nytt sätt, i en enda vy. Innehåller även Koncernbokslut.

Prova Capego Bokslut gratis

finsit

Istället för att ha fysiska möten med din kund så kan en bra lösning vara att använda vår webbtjänst finsit för att grafiskt visualisera hur det går med kundens ekonomi och även dela dokument. 

Testa själv och se hur enkelt det är att använda finsit genom att gå in på länken nedan. 

Prova finsit gratis

Skatteinformation

Skatteinformation är ett oumbärligt verktyg för skatteproffs, en nyhetstjänst med allt du behöver veta. Senaste skattenyheter, tung analys och initierade svar från våra experter. Du är uppdaterad året om samtidigt som du får viktiga kunskaper att ha som stöd i ambitionen att vara en allt bättre konsult eller företagare.

Nu kan du prova gratis i 30 dagar. När du registrerar dig skapas ett demokonto och du får tillgång till tjänsten.

Prova Skatteinformationen gratis