Programvaror för servicebyråer

För dig som arbetar med att hjälpa andra med ekonomi är det viktigt att ha trygga och säkra programvaror som gör att du sparar tid.

 • Skatteprogram

  Ett stabilt, kraftfullt och beprövat skatteprogram för beräkning, deklaration och analys. För dig som vill ha det bästa. Hela tiden.

 • Bokslutsprogram

  Tidsbesparande bokslutsprogram med årsredovisning för det egna eller andras företag – med årsbokslut- och årsredovisningsmallar för olika företagsformer.

 • Byråprogram

  Byråstöd och komplett verksamhetsstöd som strukturerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet för redovisnings- och revisionsbyråer. I kombination med Byrå Tid erhålls effektiv tid- och resursplanering.

 • Boutredningsprogram

  Hanterar boupptecknings- och arvskiftesärenden professionellt – effektivt stöd till begravningsbyråer, jurister och redovisningskonsulter.

 • Analysprogram

  Skapa mervärde för din kund eller företag genom analysverktyg. Med ett kvalitetssäkrat bokslut i botten skapas förutsättningar för djup analys, tydliga simulerings- scenarios, budget och rapporter som går att förstå.

 • Dokumentprogram

  Dokumentprogram med effektiva dokumentmallar. Gör det enkelt att upprätta och kvalitetssäkra korrekta juridiska dokument inom civilrätt.

Kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra produkter eller få rekommendationer för just din verksamhet.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för att skicka marknadskommunikation, bl.a. via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.