Programvaror för redovisning & revision

För dig som ställer höga krav på effektivitet och säkerhet. Våra program är också lätta att lära sig vilket gör att du enkelt introducerar nya medarbetare på byrån.

 • Skatteprogram

  Ett stabilt, kraftfullt och beprövat skatteprogram för beräkning, deklaration och analys. För dig som vill ha det bästa. Hela tiden.

 • Bokslutsprogram

  Tidsbesparande bokslutsprogram med årsredovisning för det egna eller andras företag – med årsbokslut- och årsredovisningsmallar för olika företagsformer.

 • Revisionsprogram

  Från granskning till dokumentation i ett effektivt arbetsflöde – Revisionsprogrammet ger stöd till dig som auktoriserad/godkänd revisor.

 • Byråprogram

  Byråstöd och komplett verksamhetsstöd som strukturerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet för redovisnings- och revisionsbyråer. I kombination med Byrå Tid erhålls effektiv tid- och resursplanering.

 • Analysprogram

  Skapa mervärde för din kund eller ditt företag genom analysverktyg. Med ett kvalitetssäkrat bokslut i botten skapas förutsättningar för djup analys, tydliga simulerings- scenarios, budget och rapporter som går att förstå.

 • Dokumentprogram

  Dokumentprogram med effektiva dokumentmallar. Gör det enkelt att upprätta och kvalitetssäkra korrekta juridiska dokument inom civilrätt.

LRF Konsult får landets småföretagare att växa och vårt framgångrika samarbete med Wolters Kluwer är en viktig pusselbit på den resan.

LRF Konsult

För att leva upp till vårt motto att ge relevant och tillförlitlig service har vi valt Wolters Kluwers programvaror för bokslut, skatt och revision.

Revisionstjänst i Falkenberg

Kontakta oss!

Kontakta oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra produkter eller få rekommendationer för just din verksamhet.

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för att skicka marknadskommunikation, bl.a. via epost. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.