Programvaror för redovisning & revision

För dig som ställer höga krav på effektivitet och säkerhet. Våra program är också lätta att lära sig vilket gör att du enkelt introducerar nya medarbetare på byrån.

 • Skatteprogram

  Ett stabilt, kraftfullt och beprövat skatteprogram för beräkning, deklaration och analys. För dig som vill ha det bästa. Hela tiden.

 • Bokslutsprogram

  Tidsbesparande bokslutsprogram med årsredovisning för det egna eller andras företag – med årsbokslut- och årsredovisningsmallar för olika företagsformer.

 • Revisionsprogram

  Från granskning till dokumentation i ett effektivt arbetsflöde – Revisionsprogrammet ger stöd till dig som auktoriserad/godkänd revisor.

 • Byråprogram

  Byråstöd och komplett verksamhetsstöd som strukturerar, effektiviserar och kvalitetssäkrar arbetet för redovisnings- och revisionsbyråer. I kombination med Byrå Tid erhålls effektiv tid- och resursplanering.

 • Analysprogram

  Skapa mervärde för din kund eller ditt företag genom analysverktyg. Med ett kvalitetssäkrat bokslut i botten skapas förutsättningar för djup analys, tydliga simulerings- scenarios, budget och rapporter som går att förstå.

 • Dokumentprogram

  Dokumentprogram med effektiva dokumentmallar. Gör det enkelt att upprätta och kvalitetssäkra korrekta juridiska dokument inom civilrätt.

Ludvig & Co får landets småföretagare att växa och vårt framgångrika samarbete med Wolters Kluwer är en viktig pusselbit på den resan.

Ludvig & Co

För att leva upp till vårt motto att ge relevant och tillförlitlig service har vi valt Wolters Kluwers programvaror för bokslut, skatt och revision.

Revisionstjänst i Falkenberg

Kontakta oss!

Kontakta oss!

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra produkter eller få rekommendationer för just din verksamhet.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för att skicka marknadskommunikation, bl.a. via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.