Programvaror för Juristbyråer

Wolters Kluwer är den ledande aktören inom juridiska verktyg i Sverige och Europa. Vi har många användbara programvaror för juristbyråer, advokatbyråer och begravningsbyråer. 

 • Boutredning

  Hanterar boupptecknings- och arvskiftesärenden professionellt – effektivt stöd till begravningsbyråer, jurister och redovisningskonsulter.

 • Dokument

  Dokumentprogram med effektiva dokumentmallar. Gör det enkelt att upprätta och kvalitetssäkra korrekta juridiska dokument inom civilrätt.

 • Skatteprogram

  Ett stabilt, kraftfullt och beprövat skatteprogram för beräkning, deklaration och analys. För dig som vill ha det bästa. Hela tiden.

 • Skatteinformation

  Skatteinformation är ett oumbärligt verktyg för skatteproffs, en nyhetstjänst med allt du behöver veta. 

 • Bokslutsprogram

  Tidsbesparande bokslutsprogram med årsredovisning för det egna eller andras företag – med årsbokslut- och årsredovisningsmallar för olika företagsformer.

 • Kleos

  Ett komplett molnbaserat system som underlättar och effektiviserar ärendehantering för både större och mindre advokat- och juristbyråer.

Vi har sedan många år valt att arbeta med Wolters Kluwers verktyg Dokument och Skatt. Vårt förstahandsval på marknaden.

Götmars Juridik

Ett nödvändigt verktyg för oss som branschledande inom familjerätt. Det levereras tryggt och med nödvändig bredd och den precision som krävs.

Familjens Jurist

Kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra produkter eller få rekommendationer för just din verksamhet.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för att skicka marknadskommunikation, bl.a. via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.