Programvaror för ekonomiavdelningar

För dig som vill ha full koll på företagets ekonomi och känna trygghet i att vara uppdaterad enligt senaste lagstiftning.

 • Skatteprogram

  Ett stabilt, kraftfullt och beprövat skatteprogram för beräkning, deklaration och analys. För dig som vill ha det bästa. Hela tiden.

 • Bokslutsprogram

  Tidsbesparande bokslutsprogram med årsredovisning för det egna eller andras företag – med årsbokslut- och årsredovisningsmallar för olika företagsformer.

 • Analysprogram

  Skapa mervärde för din kund eller företag genom analysverktyg. Med ett kvalitetssäkrat bokslut i botten skapas förutsättningar för djup analys, tydliga simulerings- scenarios, budget och rapporter som går att förstå.

 • Koncernprogram

  Automatiska överföringar och smarta beräkningsfunktioner – Koncernprogram gör arbetet med koncernredovisningen snabbare och smidigare.

 • Dokumentprogram

  Dokumentprogram med effektiva dokumentmallar. Gör det enkelt att upprätta och kvalitetssäkra korrekta juridiska dokument inom civilrätt.

 • Digital signering

  Med Penneo gör du snabbt och enkelt digitala signaturer i hela Skandinavien. Signera dokument, avtal och årsredovisningar säkert med bl a svenskt BankID, direkt i mobilen.

Wolters Kluwer har ett bra renommé på marknaden och underlättar vårt arbete med årsbokslut för 11 bolag i rikstäckande Sandå-koncernen

Sandå Sverige AB

Kontakta oss!

Kontakta oss

Kontakta oss om du har frågor, vill veta mer om våra produkter eller få rekommendationer för just din verksamhet.

Genom att fylla i och skicka in detta formulär samtycker du till att Wolters Kluwer Scandinavia AB får behandla dina personuppgifter för att kunna kontakta dig i ditt ärende och för att skicka marknadskommunikation, bl.a. via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatt marknadskommunikation i de utskick du får. Ytterligare information finns i vår integritetspolicy.