Grundkurs i Koncernprogrammet och Capego Koncern, webbkurs

Introduktion i programmet utan egna övningar

En grundläggande programkurs via webben för dig som har vana av att upprätta bokslut och koncernbokslut sedan tidigare, men aldrig har gjort det i vårt program. Du kanske har arbetat i något annat program eller i Word och Excel.

Innehåll:
Du får en genomgång där vi följer arbetsgången i programmet hela vägen från import av bokslutssaldon, elimineringar och justeringar, summering av noter till den färdiga årsredovisningen. Du kommer således lära dig allt du behöver för att på ett effektivt sätt komma igång snabbt med programmet. I denna kurs ges ingen möjlighet till att göra egna övningar. 

Tider: 
09:00 - 11:30

Förberedelse innan kursen:
För att få en så bra kurs som möjligt är det viktigt att förbereda sig och noga läsa igenom de instruktioner som skickas med bekräftelsen INNAN kursen. Vi kommer inte ha möjlighet att hjälpa till med inställningar etc. i samband med kursstarten.

Redan här kan du klicka och läsa igenom vad som behöver göras.

Målgrupp:
Kursen vänder sig till redovisningskonsulter, ekonomiansvariga, controllers m fl som har vana vid att upprätta koncernbokslut sedan tidigare och nu vill lära sig hur det går till i våra program.

Pris:
2 950:- exkl.moms

Kurs
  • 25
    mar
    Grundkurs i Koncernprogrammet och Capego Koncern
    Webbkurs (live)
    Lediga platser